wall visuals folie

Vloermarkering

Vloermarkering speelt een belangrijke rol in het creëren van een georganiseerde en veilige omgeving, zowel voor particulieren als bedrijven. Bij Bosman Reklame verzorgen we professioneel aangebrachte vloermarkeringen, afgestemd op jouw behoeften. Van belijning in magazijnen tot opvallende vloerreclame en vloerstickers, we hebben voor alles een oplossing. Zo zorgen we ervoor dat elke ruimte optimaal functioneert met vloermarkering.

Ontdek de mogelijkheden

Zorg voor een veilige werkomgeving met vloermarkering

Voor het handhaven van orde en veiligheid is vloermarkering essentieel, met name in magazijnen, werkplaatsen en parkeergarages. Ze zorgen ervoor dat werknemers en bezoekers veilig door een ruimte kunnen navigeren en dat gevaarlijke gebieden duidelijk worden aangegeven. 

Zo kan bijvoorbeeld magazijnbelijning helpen bij het onderscheiden van looppaden en opslagzones, wat risico’s vermindert en een efficiëntere workflow bevordert. Een goede vloermarkering draagt bij het verminderen van ongevallen en maken een georganiseerde werkomgeving mogelijk. Vraag een offerte aan voor jouw vloermarkering op maat!

Wat zijn vloermarkeringen?

Het zijn visuele hulpmiddelen die op vloeren worden aangebracht om een ruimte te organiseren en markeren. Dit kan variëren van eenvoudige lijnen om zones af te bakenen tot complexere constructies om te zorgen dat dat verkeer goed doorstroomt. Het gebruik van belijningen kan dus erg uiteenlopen en voor elke situatie biedt Bosman Reklame op maat gemaakte oplossingen!

Vul hieronder je telefoonnummer in en dan bellen we je zo snel mogelijk terug!
Bel mij terug

De soorten vloermarkering

Je hebt keuze uit verschillende soorten vloermarkering. Denk bijvoorbeeld aan tape, verf of zelfs speciale belijning voor in magazijnen of parkeergarages. Vloermarkeringen met tape zijn ideaal voor ruimtes waar flexibiliteit gewenst is. Dit omdat tape relatief eenvoudig verwijderd kan worden zonder dat er resten achterblijven. 

Voor een meer duurzame oplossing is vloermarkering met verf geschikt. Dit wordt gebruikt in omgevingen waar permanente markeringen nodig zijn. Het verwijderen van verf vloermarkering is een stuk moeilijker en zal in veel gevallen overgeverfd moeten worden.

Weet je niet zeker welke soort vloerreclame het beste past bij jouw situatie? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Toepassingen van vloermarkering

Vloermarkering kent vele toepassingen, zowel voor particulieren als bedrijven. De meest gekozen doeleinden kun je onderverdelen in vier categorieën:

  • Opslagplaats creëren
  • Gangpadaanduiding
  • Looppad markering
  • Gevaren aanduiden

Dit zijn enkele voorbeelden, maar voor elke toepassing is het mogelijk om belijning aan te leggen. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos met vloermarkering.

Parkeerplaats bord

Waarom kiezen voor 5S vloermarkering?

Het 5S-principe richt zich op het organiseren van werkplekken volgens de vijf S’en: sorteren, schikken, schoonmaken, standaardiseren en standhouden. Vloerstickers spelen een belangrijke rol in deze methode door visuele structuur te bieden die helpt bij het creëren van een efficiënte en veilige werkplek. Met 5S vloermarkering zorg je er dus voor dat werkplekken overzichtelijk zijn en dat werknemers snel kunnen zien welke zones voor specifieke taken of materialen bedoeld zijn. Door de verscheidenheid aan kleuren waaruit je kunt kiezen, maak je eenvoudig de vloer volgens de 5s-methodiek.

Het aanbrengen van vloermarkering

Het aanbrengen van vloermarkering vraagt om precisie en vakmanschap. Bij Bosman Reklame werken we met professionele technieken en materialen om duurzame en goed zichtbare vloermarkeringen aan te brengen. De manier van aanbrengen verschilt afhankelijk van de toepassing die je hebt gekozen. In veel gevallen beginnen we het voorbereiden van de vloer, waarbij we deze grondig reinigen en eventuele obstakels verwijderen. De markering brengen we zorgvuldig aan, zodat ze bestand zijn tegen intensief gebruik en slijtage.

Vloermarkering laten doen door Bosman Reklame

Wanneer je kiest voor vloermarkering van Bosman Reklame, kies je voor een hoogwaardige en professionele aanpak die gebaseerd is op jarenlange ervaring en expertise. Wij begrijpen dat elke ruimte unieke eisen stelt aan vloermarkeringen, of het nu gaat om de veiligheid in een magazijn of het verbeteren van de klantbeleving in een winkel. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. Voor welke toepassing je ook vloermarkering nodig hebt, wij hebben voor elk budget een passende oplossing.

Heb je een project ingedachten?

Neem dan nu vrijblijvend contact op

Ga nu naar contact