Vloerstickers

Vloerstickers

Vloerstickers zijn een opvallende en veelzijdige oplossing voor diverse marketingdoeleinden, zowel binnen als buiten. Het is een effectief middel om producten, promoties of een boodschap duidelijk onder de aandacht te brengen. Bovendien zijn vloerstickers ideaal voor het aanduiden van looproutes. Elke vloersticker kan voorzien worden van een beschermende laminaatlaag, waardoor ze waterdicht, anti-slip en bestand zijn tegen slijtage en vuil. Of het nu gaat om een tijdelijke promotie of een permanente vloerreclame, vloerstickers zijn volledig op maat te maken en verkrijgbaar in iedere vorm.

Ontdek de mogelijkheden

Waarom vloerstickers gebruiken voor jouw bedrijf

Voor bedrijven die hun marketing, branding en communicatie willen versterken zijn vloerstickers een slimme keuze. Ze trekken de aandacht van klanten op een laagdrempelige manier en zijn ideaal voor vloermarkering in winkels, beurzen en openbare ruimtes. Door het toepassen van vloerstickers kun je bezoekersstromen beter sturen en een professionele uitstraling creƫren, zonder grote investeringen.

Op maat gemaakte vloerstickers: van ontwerp tot plaatsing

Het proces van vloerstickers op maat te laten maken is eenvoudig en volledig afgestemd op jouw wensen. We doorlopen de volgende stappen:

  • Overleg over ontwerp en specificaties
  • Maatwerk productie in de gewenste vorm en afmetingen
  • Indien gewenst voorzien van een beschermende laminaatlaag
  • Professionele plaatsing van de vloerstickers op locatie

Dus wat voor ontwerp je ook hebt, wij maken hoogwaardige vloerstickers voor je op maat. Vraag een offerte aan en deel je wensen met ons, zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen!

Vul hieronder je telefoonnummer in en dan bellen we je zo snel mogelijk terug!
Bel mij terug

Veiligheid voorop met anti-slip vloerstickers

In drukke omgevingen, zoals winkelcentra en kantoren, is veiligheid een prioriteit. Wanneer je graag gebruik wil maken van vloerreclame is het mogelijk om een laminaatlaag op de stickers te laten aanbrengen. Vloerstickers met laminaat zijn anti-slip, waterdicht en bestand tegen slijtage. Hierdoor bieden ze niet alleen veiligheid tegen uitglijden, maar ook tegen vocht en vuil. Ideaal voor omgevingen waar veel mensen rondlopen!.

Geschikt voor zowel tijdelijke als permanente oplossingen

Zowel voor de korte- als lange termijn hebben we vloerstickers. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke acties in je winkel of bij evenementen, hierbij is het niet nodig om te investeren in vloerstickers die permanent blijven zitten. Of denk aan richtinggevers in winkels die wel zichtbaar moeten blijven. Afhankelijk van jouw specifieke behoefte maken we vloerstickers die hier precies op aansluiten. Zo hebben we voor elk budget een geschikte oplossing.

Vloerstickers

De voordelen van onze vloerstickers

Er zijn een hoop redenen om vloerstickers te laten ontwerpen voor je bedrijf, bovendien bieden onze vloerstickers tal van voordelen. We lichten graag de belangrijkste voor je uit:

  • Ideaal voor promotiedoeleinden of richting geven
  • Volledig aanpasbaar aan jouw huisstijl of specifieke wensen
  • Slijt- en krasvast
  • Anti-slip
  • Geschikt voor binnen en buiten

Met deze voordelen zijn onze vloerstickers de perfecte oplossing voor zowel tijdelijke als permanente toepassingen in verschillende sectoren en omgevingen.

Toepassingen van vloerstickers

Vloerstickers kunnen in een breed scala aan sectoren worden toegepast, waaronder retail, horeca, evenementen en onderwijsinstellingen. In winkels worden ze vaak gebruikt voor promotionele doeleinden of productaanduiding, terwijl ze op evenementen nuttig zijn voor richtingaanduiding en sponsoruitingen. In kantoren dienen vloerstickers vaak als hulpmiddel voor veiligheidsmarkeringen en in de horeca worden ze ingezet om afhaalpunten of wachtzones duidelijk te markeren. De veelzijdigheid maakt ze een ideale oplossing voor zowel tijdelijke als permanente toepassingen.

Vloerstickers van Bosman Reklame

Bij Bosman Reklame ben je verzekerd van hoogwaardige vloerstickers, volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Wij bieden een complete service, van ontwerp tot plaatsing, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Onze waterdichte vloerstickers zijn slijtvast en geschikt voor diverse toepassingen, van tijdelijke acties tot permanente reclame-uitingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing voor jouw vloermarkering!

 

Heb je een project ingedachten?

Neem dan nu vrijblijvend contact op

Ga nu naar contact