Boot wrappen

Voor professioneel boot wrappen ben je bij Bosman Reklame aan het juiste adres! Het aanbrengen van een logo of ontwerp draagt bij aan merkbekendheid en zorgt bovendien voor een professionele uitstraling. Of je nu een logo of een volledig eigen ontwerp wil aanbrengen, wij bieden een oplossing die aansluit bij jouw wensen. Vraag gerust een offerte aan voor meer informatie voor als je jouw boot wil laten wrappen!

Ontdek de mogelijkheden

Waarom je boot wrappen?

Het wrappen van een boot is een uitstekende manier om je vaartuig te personaliseren. Zo wordt boot wrap steeds vaker gebruikt als voertuigreclame, ideaal voor bedrijven die hun merk op het water zichtbaar willen maken. Of je nu kiest voor een volledige wrap, een opvallende kleur of een uniek ontwerp, je boot wrappen is een slimme manier om merkbekendheid te vergroten en een professionele uitstraling te creëren.

Het proces van boot wrappen: stap voor stap

Wanneer we een boot wrappen, zijn precisie en vakmanschap grote vereisten. Hier voldoen we aan door de volgende stappen te doorlopen:

  1. Opmeten en ontwerpen van de gewenste wrap
  2. Voorbereiding van het oppervlak door grondig reinigen en polijsten
  3. Aanbrengen van de wrap met behulp van hoogwaardige materialen
  4. Afwerken en controleren op oneffenheden
  5. Nazorg en advies over het onderhoud van de wrap

Mocht je vragen hebben over het proces of andere zaken rondom boot wrappen, Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vul hieronder je telefoonnummer in en dan bellen we je zo snel mogelijk terug!
Bel mij terug

Hoe lang gaat een wrap mee op een boot?

Een hoogwaardige boot wrap kan gemiddeld wel 5 tot 7 jaar meegaan, afhankelijk van de omstandigheden waarin de boot zich bevindt. Factoren zoals blootstelling aan zout water, UV-stralen en de manier waarop de boot wordt onderhouden, spelen een grote rol in de levensduur van de wrap. Regelmatig onderhoud kan de levensduur van de wrap verlengen.

Voor welke type boten is wrappen geschikt?

Ongeacht het soort boot, wrappen is in bijna elk geval wel mogelijk. Het is een flexibele techniek die kan worden toegepast op verschillende soorten materialen, waaronder aluminium, polyester en staal. Wanneer we een wrap op je boot gaan aanbrengen zorgen we dat deze perfect aansluit bij het type boot en het materiaal.

Boot wrappen of verven: wat is de beste keuze?

Veel mensen twijfelen tussen het wrappen of verven van hun boot, de keuze hierin hangt vooral af van je eigen wensen. Een groot voordeel van wrappen is de mogelijkheid om complexe grafische designs te realiseren, iets wat met verf moeilijker te bereiken is. Daarnaast is het wrappen een stuk sneller dan het verven van uw boot. Daartegenover staat dat verven een meer klassieke uitstraling biedt, wrappen geeft al snel een moderne look.

De voordelen van je boot wrappen

Het aanbrengen van logo’s en ontwerpen op je boot door middel van een wrap biedt diverse voordelen:

  • Strakke, professionele look
  • Duurzaam en weerbestendig
  • Snelle en flexibele toepassing
  • Kostenefficiënt

Door je boot te voorzien van een professioneel ontwerp of logo, val je niet alleen op, maar versterk je ook de uitstraling van je merk op het water!

Wat kost het om een boot te wrappen?

De prijs voor het wrappen van een boot varieert afhankelijk van de grootte van de boot, het type wrap en de complexiteit van het ontwerp. Zo hangt de prijs ook ervan af of je de boot volledig wilt laten wrappen of enkel een logo of reclame wilt laten aanbrengen. Voor een duidelijke prijsindicatie vraag je vrijblijvend bij ons een offerte aan!

Boot wrappen bij Bosman Reklame

Bij Bosman Reklame staan we bekend om onze expertise in voertuigreclame. Ons team van specialisten gebruikt alleen hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen, zodat je boot wrap er jarenlang goed uitziet. Of het nu gaat om het wrappen van een kleine sloep of een luxe jacht, wij leveren maatwerk dat past bij jouw wensen en budget. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan om jouw boot te wrappen!

Heb je een project ingedachten?

Neem dan nu vrijblijvend contact op

Ga nu naar contact